Több mint 710 milliós rendszert adott el az OTT-ONE Nyrt.

Több mint 710 millió forint értékben fejlesztett és értékesített felhőalapú irodai rendszert az OTT-ONE Nyrt. egy horvátországi vállalati megrendelőnek – közölte a cég. A tájékoztatás szerint a fejlesztés a jelenleg a piacon elérhető felhőalapú irodai produktivitási rendszerekhez hasonló elven működik. Hiánypótló sajátossága ugyanakkor az, hogy magas fokú védelmi megoldásokkal látták el, így akár kormányzati szervek kiszolgálására is alkalmas lehet.

Érdeklődésünkre a társaság pr ügynöksége elmondta, hogy a megrendelő nevét – a horvát társaság kérésére – nem közölhetik, mivel az a megállapodás szerint üzleti titoknak minősül. Hozzátették, hogy a megrendelő vállalati és kormányzati szervezeteket egyaránt kiszolgálhat majd a fejlesztésnek köszönhetően. A felhőalapú rendszerről elmondták, hogy működési elvét tekintve alapjaiban hasonlít a piacon elérhető legnépszerűbb felhő alapú rendszerekhez – Office 365, Google Drive – ugyanakkor az OTT-ONE által fejlesztett rendszert magas fokú védelemmel látták el, épp ezért felhasználási köre túlmutathat az általános vállalati felhasználáson is. A rendszer főbb egyedi tulajdonságai között szerepel az, hogy tartalmaz egy egyedileg átalakított Linux alapú operációs rendszert, amely a rendszert használók eszközein fut. Ezen felül tartalmaz egy egyedi titkosítási megoldással üzemelő kapcsolati réteget, valamint egy ugyancsak egyedi biztonsági megoldásokkal ellátott szerver oldali megoldást, amelyben adat és dokumentum kezeléssel kapcsolatos feladatok elvégzésére és kollaborációra alkalmas szoftveres környezet került kialakításra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vesztésre áll a számlatömb

csü júl 4 , 2019
Egy friss vizsgálat szerint a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) számlázási gyakorlatában egyre inkább előtérbe kerülnek a digitális megoldások. A számlázóprogramok használata a hazai kkv szektorban (mikro-, kis- és középvállalkozások, 250 fő alatti alkalmazotti létszámmal) még alatta marad a számlatömb népszerűségének. E vállalkozások 64 százaléka kézi számlázást használ, számlázó […]
számla