A felhők felett VIII. — lenyomni a Vibert és a Skype-ot

felhoNéhány napja kiosztották a Hungarian Cloud Award 2014 díjakat: különdíjat kapott a svéd bejegyzésű, ám magyar vezetéssel működő Arenim Technologies AB. Az Arenim Technologies CrypTalk elnevezésű, titkosított azonnali üzenetküldést és beszélgetést lehetővé tévő cloud szolgáltatása lényegesen összetettebb, magasabb fokú titkosítást alkalmaz, mint a Viber vagy akár a Skype (amelyről tudható, hogy az amerikai kormányszervek akkor hallgatnak bele a beszélgetésbe, amikor akarnak).

A legnagyobb versenytársak szolgáltatásaival szemben a CrypTalkkal one-to-one összeköttetéseket is lehet legmagasabb szinten és minőségben titkosítani anélkül, hogy emellett egy olyan hálózat is kiépülne, ami sok privát adatot vagy személyes jellegű információt is tartalmaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még jobb évben bízik az S&T vezetése

sze máj 14 , 2014
Az S&T Consulting Hungary Kft. éves pénzügyi beszámolója alapján 2013-ban 36,29 százalékkal nőtt az árbevétele az előző, 2012-es évhez képest. „A növekedés jelentősebb része az infrastruktúra megoldások 51 százalékos emelkedéséből származott, de a mérnöki megoldások is (PLM/CAD/CAM/CAE) 23 százalékos növekedést eredményeztek. Az EBITDA 5,2 százalékal nőtt, 137 millióról 145 millió […]

Friss, ropogós