Budapesten nyit irodát a Cloudreach

Brooks Borcherding, a Cloudreach vezérigazgatójaAz egyik legnagyobb független multicloud szolgáltató, a Cloudreach Inc. bejelentette első budapesti irodájának megnyitását. Az első évben a vállalat több tucat munkahelyet szeretne teremteni Magyarországon a felhőmérnöki, tanácsadási, valamint a kapcsolódó szolgáltatási és adattudomány területeken. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy elindíthatjuk legújabb hub közösségünket Budapesten. A város tökéletes helyszín arra, hogy kiszolgáljuk Németországban, Svájcban, Ausztriában és más európai országokban is ügyfeleinket. Nagyon várjuk, hogy csatlakozhassunk Budapest izgalmas technológiai közösségéhez” – jelentette ki Brooks Borcherding, a Cloudreach vezérigazgatója.

A Cloudreach teljes körű felhőalapú informatikai átalakítási szolgáltatásokat nyújt a felhőstratégiai tanácsadástól kezdve a felhő infrastruktúra tervezésen és felépítésen át a biztonsági és a DevOps szolgáltatásig. „Büszkék vagyunk, hogy a Cloudreachet Magyarországon köszönthetjük, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassuk budapesti tevékenységüket. Hazai irodanyitásuk számunkra is megerősítés, hiszen stratégiánkban a magas hozzáadott értékű befektetési projektekre koncentrálunk, és nemzetközi karrierlehetőségeket teremtünk a magasan képzett helyi tehetségek számára” – tette hozzá Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója.

Az Atos a napokban, 2021 december 7-én jelentette be, hogy megállapodást kötött a Cloudreach felvásárlásáról. A vállalat több mint hatszáz magasan képzett alkalmazottat foglalkoztat. A 2021-es naptári évben százmillió euró körüli bevétel vár a társaság — olvasható az Atos honlapján. A társaságot 2009-ben alapították, székhelye Londonban van, további irodákkal az Egyesült Államokban, Kanadában, Hollandiában, Németországban, Franciaországban, Svájcban és Indiában és most már Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A karácsony kánaán az internetes csalóknak

pén dec 17 , 2021
A karácsonyi időszakra időzített internetes banki csalásokra hívta fel több szervezet a figyelmeztet. Sütő Ágnes, a Magyar Bankszövetség szóvivője elmondta: a pandémiás időszakban még gyakoribbá vált a kártyás és internetes fizetés. Bár Magyarország a második legkedvezőbb helyen áll a bankkártyás csalásokat tekintve az EU-ban, az utóbbi időben mégis gyakrabban próbálkoznak […]
Mikulás télapó

És még ez is...