Tízdarabos gyűjtőjegy a BudapestGO-ban

BKK 10 darabos gyűjtőjegyMár tízdarabos gyűjtőjegy is vásárolható a BudapestGO-ban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Az e-jegyet a papíralapúhoz hasonlóan 4000 forintért lehet megvenni, a jegyek a vásárlástól számított egy évig használhatók fel (visszaváltás csak akkor lehetséges, ha a gyűjtőjegycsomag mind a tíz szelvénye érintetlen). Ahhoz, hogy a gyűjtőjegy biztosan megjelenjen a BudapestGO-ban, először frissíteni kell az alkalmazást. A vásárlást követően a digitális gyűjtőjegyet – ugyanúgy, mint az eseti jegyeket – felszálláskor a jármű ajtaján kívül kell érvényesíteni. A gyűjtőjegyszelvényeket nem lehet más készülékeken megosztani, azonban ha több utas utazik egyszerre, van lehetőség arra, hogy egymást követően több szelvényt érvényesítsenek felszálláskor.

Május első hétvégéjétől október végéig nosztalgiajáratok közlekednek a fővárosban, amelyekre keddtől már digitálisan is lehet jegyet váltani a BudapestGO-ban 500 forintért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lézerpontos gyógyír az intim panaszokra

ked ápr 23 , 2024
ShareTweetPinShareNőként nem elég szembenézni az élet kihívásaival. Az öregedés vagy a gyermekszülés utáni időszak amellett, hogy feladja a leckét, intim panaszokkal is megnehezíti a mindennapjainkat. A hüvelyszárazság, az inkontinencia vagy a hüvelytágulás ráadásul nem kávéházi témák. Kellemetlen beszélni róla és érzelmileg is megterhelő, amikor női egészségünkben áll be változás. Hatással […]
perfectlaser.eu

És még ez is...