Tíz lépés, amitől csodás lesz a weboldalad IV.

Az Invitel nemrégiben online felmérést indított, amelyben a hazai kisvállalatok internet-használati szokásait vizsgálta. A kutatás eredményei többek között arra is rámutattak, hogy a több mint 1500 megkérdezett kisvállalkozás majdnem fele nem rendelkezik saját céges weboldallal. Összegyűjtöttünk tíz olyan tippet, amelyek segítségünkre lehetnek új honlap indításakor vagy a meglévő megújításakor.

Kezünkben az információ
Már nem vagyunk számítógéphez kötve, ha tájékozódni szeretnénk az interneten. Ezért legyünk felkészülve arra, hogy honlapunkat más eszközökről is látogathatják: a mobilok kijelzői például lényegesen kisebbek, így weboldalunk tartalmát is optimalizálnunk kell az adott méretekre. Ennek köszönhetően az internetes keresők számára is láthatóbb lesz a honlapunk és könnyebben ránk találnak a felhasználók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elindult Magyarország első b2b fókuszú startup inkubátorháza

ked márc 14 , 2017
Összesen kétmillió eurós befektetési tőkével elindult a BnL Start Partners, Magyarország első b2b fókuszú inkubátorháza. A BNL Start alapítói tapasztalt szakemberek, akik banki-informatikai cégeket álmodtak meg és vezettek a nemzetközi sikerekig: Vinnai Balázs, Nyíri József, Bálint Viktor, Tajthy Krisztina, és Szőke Márton. Az alapítók széleskörű vállalati kapcsolatrendszere, a széles nemzetközi network és egyetemekkel indított […]