Tényleg lekapcsolta a 3G hálózatát a Magyar Telekom

2

Lubor ZatkoLekapcsolta 3G hálózatát a Magyar Telekom, az ügyfelek péntektől a korszerűbb 4G hálózatot használhatják hang- és adatforgalom céljára, a legfeljebb 3G-képes készülékek hangforgalmát pedig a meglévő 2G hálózat veszi át. Lubor Zatko, a társaság műszaki vezérigazgató-helyettese elmondta: azért döntöttek a 3G technológia lekapcsolása mellett, mert a forgalom és az érdeklődés is lecsökkent iránta. A távközlési társaság ügyfélkörében a teljes hangforgalom 2,3 százaléka, az adatforgalomnak pedig mindössze 0,84 százaléka zajlott már csak ezen a hálózaton. A műszaki vezérigazgató-helyettes hangsúlyozta: a váltással az ügyfelek nem maradnak szolgáltatás nélkül. Az adatforgalmat átveszi a 4G és az 5G hálózat, valamint egy kisebb hányada a 2G-n is folytatódhat, a hangforgalom pedig a legfeljebb 3G képes készülékeknél automatikusan a 2G hálózaton történik.


 

2 thoughts on “Tényleg lekapcsolta a 3G hálózatát a Magyar Telekom

  1. Sajnos az okostelefonom/samsung/ amiota az uj TELEKOM GO uzemel nem tudom nezni!? Mindez elott kivalo volt az ELODJE!!!A tablagepemen kivalo a vetel.A telefonom alitolag 4Gs. a szakuzletben /KOKIN/ neztek meg.Erdeklodnek milehet az oka??Segitseguket kosszonom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fura monitor érkezik az LG-től

szo júl 2 , 2022
Az LG hazánkban is bevezeti a monitorpiacon új formátumú DualUp márkájú monitorát. A kijelzőt olyan professzionális felhasználók igényeire szabták, akik gyakran multitaskingolnak. A 28MQ780 típusjelű, prémium kategóriás LG DualUp monitor különlegessége a piacon eddig új formátumnak számító 16:18-as képarányú Nano IPS kijelző, ami tökéletesen alkalmas minden olyan feladatra – például […]
LG DualUp