Távozott a Microsoft Magyarország jogi igazgatója is, a Deloitte-nál folytatja

Júliustól Kozma Zoltán vezeti a Deloitte Legal Ügyvédi Iroda munkajog és compliance csoportját. A szakember feladata elsősorban az iroda munkajogi praxisának erősítése lesz, emellett a szellemi tulajdonjog, az információtechnológiai jog és az adatvédelem tartozik a fókuszterületei közé. Kozma a Deloitte-hoz a Microsoft Magyarországtól érkezik, ahol 2017 júliusától jogi igazgatóként dolgozott. Szakmai pályafutását a Horváth és Társai DLA Piper Ügyvédi Irodánál kezdte, ahol 2002 és 2017 között számos pozíciót betöltött, így többek között 2015-től a DLA Piper magyarországi Technology, Media & Telecommunication csapatát is vezette.

A Deloitte Legal Ügyvédi Iroda az utóbbi öt évben, közel ötszörösére nőtt és jelenleg több mint harminc jogásszal működik Magyarországon, nemzetközi szinten pedig a világ egyik legnagyobb ügyvédi hálózata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

TASZ: ne a szegény embereket, hanem a szegénységet üldözze a kormány

ked júl 3 , 2018
Nem garantálja a lakhatáshoz való jogot, szociális bérlakásokat sem épít a Kormány, így valódi megoldások helyett újra inkább kártékony pótcselekvésbe kezd. A hajléktalanság problémájának elfedése érdekében az Alaptörvény módosítását követően a szabálysértési törvényt is megváltoztatná a Kormány. A módosított Alaptörvény értelmetlen: attól, hogy kimondja, hogy az ország bármely közterületén tilos […]

Friss, ropogós