HyperX: itt a világ leggyorsabb 128 GB-os DDR4 memóriakészlete

HyperX-Predator-DDR4A HyperX, a Kingston memóriagyártó divíziója bemutatta a világ leggyorsabb DDR4 128 GB-os memóriakészletét, amely 3000 MHz-es órajellel működik. A készletet nyolc darab 16 GB-os HyperX Predator modul (16 GB x 8) alkotja, és rendkívül pontos 16-16-16-36 időzítésekkel, valamint XMP-profilokkal biztosítja az órajel egyszerű és stabil növelését. Ezt a teljesítményt az MSI X99 MPOWER alaplap nyolcmodulos, négycsatornás konfigurációja és egy Intel Core i7 5820K processzor használatával érték el a fejlesztők.

A Computex Taipei rendezvény során a HyperX bemutat majd egy nagy teljesítményű rendszert, amely a nemrég megjelent HyperX Predator M.2 PCIe SSD által működtetett, – hamarosan elérhető – 16 GB-os modulokat tartalmazza. Az élő bemutatóra a tajpeji ATT 4 FUN központban 2015. június 4. és 7. között a HyperX Roadshow Experience rendezvényen kerül sor. A 16 GB-os HyperX Predator DDR4 modulok elérhetőségéről és áráról egyelőre nincs információ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az NMHH 12 millió forintra birságolja az MVM Netet

sze máj 13 , 2015
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénzbírságot szabott ki a 450 MHz-es frekvenciahasználati jogosultság kapcsán kötött hatósági szerződés késedelmes teljesítése miatt az MVM Net Zrt.-vel szemben és az elmaradt vállalások pótlására kötelezte: az előírt adatátviteli kapacitások biztosítása az egyszámjegyű utak mentén és kilenc nagyvárosban. A hatóság megállapította, hogy az […]
Forint