Takarékbank: lesz némi kiesés, de utána minden jó lesz

TakarékbankA Takarékbank Zrt. számlavezető rendszerei egyesítésének utolsó állomásaként 2020. június végén átállnak a Takarékbank közös számlavezető rendszerére azok a fiókok is, amelyek eddig még más platformot használtak, a zavartalan váltás érdekében 2020. június 26-án, 29-én és 30-án a szolgáltatások egy részét korlátozzák – közölte a pénzintézet. Az azonnali fizetési (AFR) megbízások folyamatosan teljesülnek, a bankkártyákkal a számlafedezet terhére lehet fizetni, és készpénzt felvenni, a bankfiókok szűkített szolgáltatást kínálva nyitva tartanak és a mobil bankfiókok az előre meghirdetett menetrend szerint járnak, a hitelintézet közel ezer ATM berendezése ezen időszak alatt is teljes körűen rendelkezésére áll. A hitelintézet 1,1 millió ügyfelét 2020. július 1-jétől egységes számlavezető rendszerrel szolgálják ki az ország összes Takarékbank fiókjában.

A készpénzforgalomra vonatkozó megbízások, az AFR feltételeinek nem megfelelő átutalási megbízások és a betétlekötési tranzakciók nem teljesülnek ebben a három napban. Az MFB és a VOSZ Pontokon viszont a tárgyalások és az ügyletek rögzítése zavartalanul folyhat. A 15 Takarék Mobil Bankfiók az előre meghirdetett menetrend szerint járni fogja az országot – írják a közleményben. Az erre a három napra korábban megadott értéknapos, állandó átutalások és csoportos beszedési megbízások 2020. július 1-jén teljesülnek. A Takarékbank Zrt. azt javasolja ügyfeleinek, hogy pénzügyeik intézésére a bankszünnapok ideje alatt is válasszák a Takarék Netbankot, Takarék e-Bankot és a Takarék Mobilappot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Milliárdos összeg kompetenciaközpontra

sze jún 24 , 2020
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból bő egymilliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a “Kompetencia központok létrehozása –Kutatási infrastruktúra fejlesztése” című felhívásra benyújtott pályázatával. Az ELTE vezetésével megvalósítandó ipari-akadémiai kompetenciaközpont célja, hogy az egyetemi tudásbázison alapulva a digitális iparban, a pénzügyi szektorban, illetve […]
ELTE