Samsung: a külcsín már nem elég

Injong-RheeA Samsung KNOX mobil biztonsági platform nyerte el a Legjobb Biztonsági/Csalás Elleni Termék vagy Szolgáltatás kategória első helyezéséért járó díjat a Mobile World Congress 2015 kiállításon. A KNOX bevezetése óta a Samsung gőzerővel fejleszti mobil biztonsági platformját, szem előtt tartva nemcsak a felhasználók védelmi megoldás iránti igényeit, de a speciális vállalati igényeket is — olvasható a gyártó közleményében. E szerint a továbbfejlesztett KNOX egyszerűsített beállításokat, a legjobb munkavégzéssel kapcsolatos alkalmazásokat és fokozott adatvédelmet biztosít.

„A Galaxy S6 és S6 edge tervezése során tisztában voltunk azzal, hogy a külcsín már nem elég” – mondta Injong Rhee, a Samsung vállalati üzletágának alelnöke. Éppen ezért közös erőfeszítéseket tettünk annak érdekében, hogy egy olyan fejlett mobil biztonsági platformot hozzunk létre, amely megfelel az üzleti vezetők és it-szakemberek egyre növekvő szükségleteinek. A KNOX-szal a vállalati felhasználóink a piacon lévő egyik legbiztonságosabb mobil platformot használhatják, hiszen a készülékeink előre telepített, beépített hardver és szoftver védelemmel vannak ellátva a kártevő vírusok és támadások ellen — tette hozzá az alelnök.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ingyenesen indul a Vodafone moziszolgáltatása

pén márc 13 , 2015
Megérkezett és május végéig a Vodafone valamennyi lakossági és üzleti Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe a több ezer órányi, folyamatosan bővülő film és sorozat kínálattal induló Red Mozi szolgáltatást, jelentette be Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese. A Red Mozi katalógusában olyan stúdiók filmjei […]

Friss, ropogós