Ezért hálás lesz a mobilod: optimalizáld a memóriát

okostelefon-memoriaA mobileszközök gondos ápolása jelentősen megnövelheti az üzemidőt, a telefon élettartamát és elősegíti a mindennapos kényelmes használatot is. Most megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen, csupán négy lépésben karbantartani okoskészülékünket, hogy az úgy működjön, mint mikor először a kezünkbe vettük.

A telefon a közvetlen hozzáférésű memóriában tárolja az ideiglenes fájlokat, amelyek akkor szükségesek, amikor például valamilyen applikációt futtatunk. A használt memória mennyiségének folyamatos optimalizálásával növelhető a készülék teljesítménye, így az gyorsabb és megbízhatóbb lesz. Ezt a kifejezetten erre a célra fejlesztett applikációk letöltésével, vagy a Samsung telefonokra előre telepített intelligens kezelőfelület segítségével akár automatikusan is elvégezhetjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gyorsabb, zöldebb, korszerűbb. Mi az?

ked nov 24 , 2015
A Vodafone Magyarország 2015. november 23-tól érvényes Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSzF) megfelelően az üzletekben a szerződéskötés és módosítás elektronikusan, tabletek segítségével történik – az ügyfél táblagépen olvashatja el a szerződési feltételeket és azon is írhatja alá azt. Az elektronikus szerződéskötéssel az átlagos ügyintézés ideje várhatóan a harmadával rövidebbé válik, mivel […]

Friss, ropogós