Ingyenesen indul a Vodafone moziszolgáltatása

Alexandre-Froment-CurtilMegérkezett és május végéig a Vodafone valamennyi lakossági és üzleti Red előfizetője külön előfizetési díj nélkül veheti igénybe a több ezer órányi, folyamatosan bővülő film és sorozat kínálattal induló Red Mozi szolgáltatást, jelentette be Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese. A Red Mozi katalógusában olyan stúdiók filmjei és sorozatai tekinthetőek meg – döntő többségében külön díj nélkül – , mint többek között a Disney, az ABC, a Sony, a 20th Century Fox, a Viacom, valamint független magyar és nemzetközi stúdiók.

A Red Mozi előfizetését a felhasználó öt különböző eszközzel használhatja, melyek közül kettőn akár párhuzamosan is mehet bármely tartalom lejátszása. AirPlay, vagy Chromecast segítségével a Red Mozi filmjei tévén is megtekinthetőek. A Red Mozit a Vodafone 3G és 4G hálózatán vagy wifin lehet elérni és az alkalmazott adaptive streaming technológiának köszönhetően soha nem látott gyorsasággal lehet belenézni egy-egy filmbe, vagy megkeresni egy jelentet. A Red Mozi mobil alkalmazás Android és iOS eszközökre tölthető le, mi több, számítógéppel is elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tavaly is terjeszkedett a Vidanet

pén márc 13 , 2015
Az előző évek gyakorlatát folytatva 2014-ben újabb akvizíciókat hajtott végre a Vidanet. Ennek eredményeként az elsősorban a nyugat-magyarországon szolgáltató távközlési vállalat országos szinten kínál internet-előfizetést. A Vidanet 2012-ben Csorna, Kapuvár és Fertőd térségében, 2013-ban a harkányi régióban vásárolt fel hálózatokat, és indította el szolgáltatásait. A vállalat az elmúlt évet újabb […]
router

Friss, ropogós