Szeretni fogják a AOC Graphic Pro U3 sorozat monitorjait a kreatív szakik

AOC Graphic Pro U3 sorozatA kijelzőspecialista AOC bejelentette a kreatív szakemberek egyedi igényeihez kidolgozott új monitorcsaládját. Az élvonalbeli funkcióival az AOC Graphic Pro U3 sorozatot a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek is szeretni fogják.

Az AOC Graphic Pro U3 terméksorozat három modelljét mutatták be: két 27 hüvelykes (68,6 cm) kijelzőt, a Q27U3CV modellt QHD felbontással, az U27U3CV modellt 4K UHD felbontással, valamint a nagyobb, 31,5 hüvelykes (80 cm) U32U3CV modellt 4K UHD felbontással.

„Az AOC-nál megértjük, hogy a kreatív szakembereknek a legjobb eszközökre van szükségük ahhoz, hogy elképzeléseiket életre keltsék. Új fejezetet kezdünk az AOC hagyományaiban. Az új Graphic Pro U3 sorozatunk a kijelzőtechnológiák terén szerzett szakértelmünk és a kiváló minőségű, nagy teljesítményű monitorok nyújtása iránti elkötelezettségünk eredménye, amelyek lehetővé teszik az alkotók számára mesterségük határainak kitolását. A kivételes színpontossággal, a Calman Ready hardveres kalibrációval, a sokoldalú USB-C csatlakoztathatósággal és a karcsú dizájnnal az új Graphic Pro monitorok tökéletes eszközöket biztosítanak a tartalomkészítők és a tervezők számára” — mondja Artem Khomenko, az AOC termékmenedzsment vezetője.

Segít a Calman Ready

A Graphic Pro U3 sorozat DeltaE < 2 értékével lenyűgöző színhűséggel büszkélkedhet, amely biztosítja minden árnyalat precíz visszaadását. A 98 százalékos DCI-P3 színtér-lefedettséggel ezek a monitorok olyan széles színskálát kínálnak, amely valóban életre kelti a képi anyagot.

A Graphic Pro U3 sorozat fénypontja a Calman Ready minősítés, amely lehetővé teszi a közvetlen kommunikációt a Portrait Displays Calman színkalibrációs szoftverével. A monitorok a Calman szoftverrel kihasználhatják az automatikus kalibrációs képességeket (AutoCal™), így a monitor egyszerű, pontos és gyors kalibrálása tökéletes színpontosságot tesz lehetővé. Ez a kalibrálás a legjobb képteljesítmény érdekében lehetővé teszi skálázási szinten a RGB-triplet vezérlést és az 1D/3D-LUT profilozást. Az egyéni ICC-profilokkal szemben, amelyek csak képbeállítást végeznek, az 1D/3D LUT (look-up table) megoldás előnye a hardveres szintű közvetlen kijelző-kalibrálás, amely jelentős mértékben javítja a színpontosságot.

Egyetlen kábel elég

A kreatív munkafolyamatokban, ahol gyakran használnak grafikus táblagépeket, kártyaolvasókat, gyors külső meghajtókat és egyéb perifériákat, az AOC tisztában van a zökkenőmentes csatlakoztathatóság fontosságával. A Graphic Pro U3 sorozat számos porttal rendelkezik, köztük HDMI 1.4/2.0 és DisplayPort 1.4 portokkal, valamint sokoldalú USB-C elosztót tartalmaz RJ-45 bemenettel. Az USB-C elosztó (10 Gbps sávszélességű USB 3.2 Gen2-vel) tartalmaz egy USB-C upstream portot, amely a képernyő kibővítéséhez támogatja a DisplayPort Alt módot, 96 W Power Delivery tápellátást, az Ethernet pass-through funkciót, valamint egy második USB-C downstream port 15 W tápellátással lehetővé teszi további eszközök csatlakoztatását. Végezetül további perifériák csatlakoztatásához négy USB-A port teszi teljessé az elosztót. Az USB-C-n keresztül akár 96 W teljesítmény biztosításával az alkotók egyszerre tölthetik fel laptopjaikat, miközben adatokat továbbíthatnak és tartalmakat jeleníthetnek meg.

Az U27U3CV és az U32U3CV egy harmadik USB-C downstream porttal is rendelkezik a KVM-kapcsolójukhoz, így az USB elosztójukhoz csatlakoztatott billentyűzet és egér oda-vissza kapcsolható a monitor két különböző USB-C portjához csatlakoztatott pc-k között. A Q27U3CV modell még DisplayPort kimenettel is rendelkezik, és támogatja a DisplayPort HBR3 nagy sávszélességét, így ezzel több monitor kábelzűrzavar nélkül is láncolatba kapcsolható.

Érdekes dizájn

A kreatív szakemberek számára inspiráló egy olyan kijelző, amelyre élmény ránézni. Minden modell elegáns, modern dizájnnal rendelkezik, amely elnyerte a rangos Red Dot Design Award 2023 díjat, így bármely kreatív munkaterület stílusos kiegészítője lehet. A 150 mm magasságban állítható lábazattal és széles körű döntési, billentési és forgatási beállításokkal rendelkező modellek készen állnak arra, hogy a felhasználók megtalálják a legkényelmesebb és legegészségesebb pozíciót. Minden modellhez újrahasznosítható zöld csomagolás tartozik, benne papírpárnával, így a Graphic Pro U3 megfelel a legújabb környezetvédelmi előírásoknak.

A Graphic Pro U3 sorozat három modellt indít útjára, amelyek mindegyike Calman Ready tanúsítvánnyal rendelkezik:

  • Q27U3CV: 27 hüvelykes IPS panel QHD (2560×1440) felbontással, 60/75 Hz képfrissítési sebességgel és VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal. 1x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.4 bemenet, 1x DisplayPort 1.4 kimenet, 1x RJ-45, 2x USB-C (1 fel, 1 le irányú) és 4x USB-A port javítja a sokoldalúságot. 2x 3 W hangszóróval felszerelve.
  • U27U3CV: 27 hüvelykes Nano-IPS panel 4K UHD (3840×2160) felbontással, 60 Hz képfrissítési sebességgel és VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal. Többmonitoros elrendezéseknél a nagyobb fókusz érdekében 4 oldalon keret nélküli kialakítással rendelkezik. 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 fel, 2 le irányú) és 4x USB-A port, valamint KVM-kapcsoló javítja a sokoldalúságot. 2x 3 W hangszóróval felszerelve.
  • U32U3CV: 31,5 hüvelykes Nano-IPS panel 4K UHD (3840×2160) felbontással, 60 Hz képfrissítési sebességgel és VESA DisplayHDR 400 tanúsítvánnyal. 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 fel, 2 le irányú) és 4x USB-A port, valamint KVM-kapcsoló javítja a sokoldalúságot. 2x 3 W hangszóróval felszerelve.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Országos előadássorozatot indít az SZTFH

pén ápr 26 , 2024
ShareTweetPinShareA vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít. A roadshow célja, hogy felhívja a figyelmet a vállalatokat érintő kiberbiztonsági fenyegetésekre, valamint – a cselekvő állam részeként – elősegítse a nemzeti digitális szuverenitás és a kiberbiztonság, mint a piacon megvalósuló […]
Kiberpajzs

És még ez is...