Intelligens „látó, érző, gondolkodó, dolgozó” robotokat dob piacra az EPSON

Az Epson bemutatta robotikai megoldásai legjavát az Automatica kiállításon.

Az Epson bemutatta legújabb robotikai megoldásait, köztük a kétkarú robotját, a WorkSense W-01-et. A már-már teljesen autonóm, kétkarú robot ideális az összetett feladatok automatizálására és a kisebb méretű tételek mozgatására. Az úgynevezett “látó, érző, gondolkodó, dolgozó” gépet számos szenzorral szerelték fel, a kameráktól az erőszenzorokig. „A robotok munkahelyekbe való telepítése a következő két évben tíz-húsz százalékkal növekedni fog a közép-kelet európai országokban. Kína után világszerte ezt a térséget jellemzi a leggyorsabb növekedési ütem ezen a területen. A különböző robotikai programok egyszerűsítésével, az összetett gyártási folyamat támogatásával, valamint a csomagolási megoldások biztosításával célunk, hogy akadály-és zökkentőmentessé tegyük az automatizált folyamatokat. Emellett pedig elkötelezettek vagyunk, hogy ügyfeleinknek olyan megoldásokat nyújtsunk, melyek maximálisan megfelelnek és kielégítik az igényeiket” — mondta Volker Spainer, az Epson Robotika Megoldásainak EMEAR* régiós igazgatója.

SCARA T-széria
Az új, T6-SCARA 600 mm-es kinyúlási távolsággal és hat kilogrammos terhelhetőséggel rendelkezik.

VT-Széria
Ez az új, csuklóval rendelkező robot széria az „épp elég” elvét követve jött létre. A VT széria belépőkategóriás eszköz. Tagjai könnyedén integrálhatók meglévő rendszerekbe bonyolult programozás nélkül. A VT06 egy hattengelyű robot, 600 mm kinyúlási távolsággal és hat kilogrammos terhelhetőséggel.

N széria
Minden más 6 tengelyű Epson robotnál kompaktabb kialakítású és maximális hatékonyságú robotok a lehető legkisebb helyigénnyel, az N széria kiemelkedően fordulékony, köszönhetően a befelé néző második tengelynek. Az N6 1000 mm-es kinyúlási távolságú és hat kilogrammos terhelhetőségű.

*Europe, Middle East, Africa, and Russia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Na már ez is... nyitva a kapu az első androidos féreg előtt

csü jún 28 , 2018
Jelentős kárt tehet a mobilokban az első androidos féreg, amely most egy nyitva felejtett hibakereső interfészen keresztül juthat be készülékbe. Bekapcsolva hagyott fejlesztői beállítás okozhat gondot a kisebb ázsiai gyártóktól származó androidos mobiltelefonokon – figyelmeztetnek a G DATA szakértői. A nyitott 5555-os TCP portnak köszönhetően a támadók az Android Debug […]
Android

Friss, ropogós