STRT Holding a BÉT Xtend piacán

Balogh (Petya) PéterA jelképes csengetéssel elindult a kereskedés a STRT Holding részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend piacán.

A STRT Holding* egy magyarországi holdingtársaság, amely korai fázisú startupokba fektet be. A céget 2022-ben alapította Balogh (Petya) Péter, valamint hat másik befektető. A STRT Holding az idén a harmadik cég, amely tőzsdére lépett az Xtend kategóriában. Még a tőzsdei bevezetés előtt, szeptemberben a társaság 1,15 milliárd zártkörű tőkeemelést hajtott végre, amely az Xtend piac történetében a legnagyobb összegű, bevezetést megelőző, intézmények részvétele nélküli tőkebevonás volt. A részvényeket több mint hetven magánbefektető jegyezte le.

(*A részvénytársaságnak két 100 százalékos leányvállalata van: STRT Invest Kft. és a DJ SPV Kft.)


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gyerekszobába készített okostévét a KIVI

sze dec 13 , 2023
ShareTweetPinShareMár elérhető az okostévéket gyártó KIVI egyedi, kifejezetten gyerekszobába tervezett készüléke, amely biztonsági üveggel, beépített éjszakai fénnyel, személyre szabható kerettel és kontrollálható tartalommal a tévézés új, interaktív élményét ígéri. A KIVI nemzetközi kutatása alapján a vásárlók több mint kilencven százaléka elsőként a megvásárolni kívánt tévé helyét határozza meg, és csak […]
KIVI KidsTV

És még ez is...