Strapabíró, fejlett és még fotózhatsz is vele

cameraA Canon bemutatta 4K felbontású EOS C300 Mark II videokameráját. A népszerű EOS C300 sikerére építő, még strapabíróbb EOS C300 Mark II fejlett képfeldolgozó alrendszere a két DIGIC DV5 processzorral, az új professzionális kodekekkel és a kiemelkedő dinamikatartománnyal a jelenleg kapható legrugalmasabb Cinema EOS videokamera — áll a gyártó közleményében.

A készülék akár 410 Mbps sebességgel képes 10 bites (4:2:2-es) 4K felbontású fájlokat, vagy 10/12 bites (4:4:4-es) 2K/Full HD felbontású fájlokat rögzíteni, mindezt ráadásul akár 15 lépéses dinamikatartománnyal. Így az EOS C300 Mark II-vel olyan felvételek készíthetők, amelyek az utómunkálatok során is tág határok között kezelhetők. A teljes színspektrumban élesebb lesz a kép, ami kevésbé hajlamos a színátszűrődésre. A 4K felbontású anyagok felvehetők közvetítésre alkalmas (3840×2160), illetve DCI szabványú (4096×2160) felbontásban is, melyeket az EOS C300 Mark II két CFast 2.0 belső adathordozóra ment úgy, hogy közben 4K RAW fájlokat is tárol egy külső felvevőre.

Legfontosabb jellemzők
– Magas bitsebességű belső 4K-s felvétel, valamint külső eszközös RAW
– Nagy dinamikatartományú fájlok, ami ideális az utófeldolgozás szempontjából
– Zökkenőmentes illeszkedés a professzionális munkafolyamatokba
– Automatikus funkciók a független forgatások megkönnyítésére
– Magabiztos felvételkészítés alacsony fényerőnél is, kevés zajjal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Ön gépe is támadhatja a Kínával kritikus hírportálokat

ked ápr 14 , 2015
Kínának új kiberfegyvere van, amely a Kínai Nagyágyú néven híresült el. Az informatikai eszköz használatával akár külföldi számítógépeket is meg tudnak fertőzni vírusokkal, és túlterheléses támadást tudnak intézni bármely honlap ellen a világhálón – áll a Citizen,s Lab, az internettartalom szabályozás módjait kutató torontói intézet tanulmányában. A kínai kormány új […]