Az OTT-ONE it-security üzletágat indít

Konzorciumi megállapodást kötött az OTT-ONE Nyrt., az iSRV Zrt. és a Black Cell Informatikai Szolgáltató Kft., ezzel egyidejűleg az OTT-ONE elindította új, IT security megoldásokat nyújtó üzletágát – közölte az OTT-ONE. Az együttműködés keretében az OTT-ONE a konzorciumi tagokkal közösen az ipari infrastruktúrákat, valamint fokozott védelmet igénylő létesítményeket érintő biztonságtechnikai kihívásokra kínál majd innovatív megoldásokat. Májer Bálint, a vállalat elnök-vezérigazgatója kifejtette: a háromoldalú együttműködés olyan új perspektívákat nyit meg az OTT-ONE előtt, amelyek indokolttá teszik egy új üzletág elindítását. Az új tevékenységi kört hazai és nemzetközi szinten egyaránt szeretnék megszilárdítani.

Az OTT-ONE a 2017. évi 1,152 milliárd forint után tavaly 1,701 milliárd forint árbevételt ért el, adózott eredménye a 2017. évi 111,1 millió forintról tavaly 215,5 millió forintra emelkedett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az utolsók között vezette be Magyarországon az okosszemüvegek használatát a DHL Supply Chain

vas szept 29 , 2019
A DHL Supply Chain tovább folytatja az okosszemüvegek és az egyéb viselhető eszközök bevezetését, amely a vállalat digitalizálási stratégiáját képezik: a régióban elsők között Magyarországon, a Biatorbágyon található 42 ezer négyzetméteren elterülő elosztó központban vezették be az Glass Enterprise Edition második generációs eszközét. Az eszköz a kiterjesztett valóság segítségével támogatja […]

Friss, ropogós