A multik befészkelik magukat az otthonainkba

nyomtatoAz Epson négy új Expression nyomtatóval bővítette termékkínálatát. A multifunkciós, kisméretű modellek fénymásoló, lapolvasó és nyomtató funkcióval rendelkeznek. Az Expression nyomtatók különálló tintapatronokat használnak, így csak a kifogyott színt szükséges kicserélni. Az Epson iPrint alkalmazás letöltésével a felhasználók az okostelefon vagy táblagép kínálta vezeték nélküli szkennelés vagy nyomtatás előnyeit is kihasználhatják. Az Epson Creative Print applikációval közvetlenül a Facebookról nyomtathatnak fotókat, készíthetnek személyre szabott üdvözlőkártyákat és kifestőkönyv-sablonokat a fényképeikből. Az Epson Email Print segítségével a dokumentumok és fotók egyenesen a nyomtatóra küldhetők a világ majdnem minden pontjáról.

Az Expression Home modellek költséghatékony nyomtatást, fényes, laborminőségű fotókat és éles, erőteljes szövegeket biztosítanak az Epson Claria Home tintákkal és a külön-külön cserélhető tintapatronokkal. A rugalmas felhasználást segítik a wifi kapcsolat és a mobil nyomtatási funkciók teljes körű támogatása, amely távoli nyomtatást is lehetővé tesz. A 3,7 cm-es, színes LCD kijelzőnek és a memóriakártya olvasónak köszönhetően pedig az XP-332 készülékkel a számítógép nélküli nyomtatás is egyszerűbbé válik. Az Expression Home (XP-332, XP-235) és az Expression Premium (XP-630, XP-530) készülékek várhatóan júniustól lesznek elérhetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A felhasználók egyötöde kockáztatja adatait mobilos alkalmazásokkal

hét máj 30 , 2016
A Kaspersky Lab legújabb kutatása szerint nem fordítunk kellő figyelmet a biztonságra új applikációk telepítésekor. A felhasználók 63 százaléka nem olvassa el figyelmesen a licencszerződést új app telepítése előtt, egyötödük pedig átugorja az ilyenkor felugró üzeneteket és rögtön a letöltésre kattint. Pedig, ha nem olvassuk át a licencszerződéseket vagy üzeneteket […]
okostelefon

Friss, ropogós