Az EVOLVEO sztereó fejhallgatóval erősít

A strapatelefonjairól ismert cseh gyártó, az EVOLVEO új piaci szegmensbe lépett be, miután piacra dobta bluetooth fülhallgató családját.

Az EVOLVEO Supremesound E7 sztereó fejhallgató cserélhető, 800 mAh-s akkumulátorával akár harminc óra üzemidőt is lehetővé tesz egyetlen feltöltéssel. A füles negyven milliméteres neodymium dinamikus sztereo hangszórókkal rendelkezik, a frekvenciatartománya 20Hz – 20 kHz, az impadenciája pedig 32 ohm. A fejhallgató Bluetooth 4.0 EDR technológiát használ, de visszafelé kompatibilis a 2.0 és 3.0-ás Bluetooth verziókkal is. A legtöbb Android telefonnal, táblagéppel és Windows, Apple iOS és egyéb Bluetooth technológiát használó eszközzel használható. A fejhallgatót mobiltelefonnal is haszhálhatjuk, a jobb oldali kagylóról vezérelhetők a lejátszás, hangerő-szabályozás és hívásfogadás funkciók. Az NFC rendszer pedig gondoskodik róla, hogy a mobileszközzel történő párosítás mindössze egyetlen mozdulat legyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Biztonsági felhívást tett közzé a jegybank

hét aug 28 , 2017
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) nevében személyes adatokat, illetve nagyobb összegek átutalását kérő csaló e-mailekre figyelmeztet a jegybank a honlapján pénteken közzétett it-biztonsági felhívásban, amelyben mindenkitől azt kéri: minden esetben utasítsa vissza az ilyen megkereséseket. Az utóbbi időben előtérbe kerülnek azok a csalárd elektronikus levél alapú kísérletek, amikor a Magyar […]

És még ez is...