Sokan vásárolnak szeretőjüknek titkos telefont

piros-cipoKorábban csak katonai célokra használhatták azt magyar találmányt, amely lehallgathatatlanná teszi a beszélgetéseket. Idén már a civileknek is lehetővé tették ennek megvásárlását — jelentette be a Secpone Europe Kft. Karácsony előtt annyira megnőtt az ilyen eszközök iránt a kereslet, hogy az egyik áruházban külön boltot is nyitottak a lehallgathatatlan telefonos eszközök értékesítésére.

Elsősorban üzletemberek, ügyvédek tulajdonában van már ilyen szerkezet. Ugyanakkor a karácsony közeledtével sok olyan megkeresés is érkezik a céghez, amelyek nem az üzleti beszélgetéseket szeretnék megvédeni az illetéktelenektől, hanem magánéletüket akarják titokban tartani. Több olyan magyar állampolgárnak van már ilyen telefonja, aki csak azért vásárolta meg a szolgáltatást, hogy szeretőjével úgy tudjon beszélni, hogy azt a felesége által megbízott magánnyomozók ne tudják lehallgatni — mondta Rókás Bence, a Secpone vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkapták a gyermekpornókép-terjesztőt

pén dec 12 , 2014
Elfogták a nyomozók azt a 34 éves budapesti bűnözőt, aki a gyanú szerint gyermekpornóképeket tett közzé az interneten. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Csúcstechnológiai Bűnözés Elleni Osztálya 2014. augusztus elsején nyomozást rendelt el gyermekpornográfia bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A gyanú szerint az elkövető tömegesen osztott meg […]
gyerekponó

Friss, ropogós