Itt a hitvesgyilkos mobil: párját ritkítja a honor 5X

honor-5xAz 5,5 hüvelykes Full HD képernyővel és második generációs ujjlenyomat-olvasóval felszerelt, fémvázban érkezik a honor 5X okostelefon. A honor 5X képernyőjének és vázának aránya 72,5 százalékos. Az 5,5 hüvelykes, 1920×1080-as Full HD felbontású 10 pontos multi-touch IPS kijelzője 16,7 millió szín megjelenítésére képes. A dinamikus kontrasztállítási lehetőség biztosítja, hogy a különböző módon megvilágított környezetekben egyformán lássuk a képernyőt, még akkor is, ha azon valamilyen tükröződés van. A honor 5X készülékbe Sony, illetve Samsung fotó szenzorok kerültek. A 13 megapixeles hátlapi fő kamera lencséje öt lencsetagból áll, F2.0-s rekesznyílással és 28 mm-es széles látószöggel rendelkezik, kék üveges infraszűrővel és a közeli felvételek elkészítéséhez szükséges makró móddal lett felszerelve. Az előlapi, ötmegapixeles lencse F2.4-es rekesznyílással és 22 mm-es látószöggel rendelkezik.

A Qualcomm 64 bites, nyolcmagos processzorral, 2 GB RAM memóriával és 16 GB belső tárhellyel felszerelt honor 5X-ben elegendő erő van a 3D játékok és az üzleti alkalmazások futtatásához. Ehhez egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja az energiát, amelynek üzemidejét a készülék 3.0-s SmartPower energiagazdálkodási rendszere és a nyolc pontból álló energiatakarékossági stratégia 30 százalékkal növeli. A honor 5X-nek párját ritkító módon három kártyafoglalata van, így a nano SIM, a micro SIM és a MicroSD kártyáinkat egyszerre helyezhetjük el a készülékben — áll a készüléket beharangozó közleményben. A modell három színben – arany, ezüst és szürke – megvásárolható február elejétől az EDigital és a SpeedShop üzleteiben. A készülék javasolt bruttó fogyasztói ára 89 999 forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IT-gigászok tárgyaltak az informatikai oktatás fejlesztésének érdekében

hét febr 8 , 2016
Az it-szektor szinte korlátlan munkaerőt képes felszívni, azonban az informatikai szakemberképzés óriási kihívásokkal küzd. A jelenlegi oktatási rendszerek nem képesek kielégíteni az ipar igényeit. Ennek fő okai a kibocsátott szakemberek alacsony száma, a tanulmányaikat félbehagyók magas aránya (akár ötven százalék), valamint a képzések sokszor nem megfelelő minősége. Az ország vezető […]
osztály

Friss, ropogós