SAP Hungary: nagyon kinőtték a HQ-t

sap-hungaryÁtadták az SAP új irodaépületét a budapesti Graphisoft parkban. A 120 embernek helyet adó új irodára az üzleti szoftvercég bővülése miatt volt szükség. A vállalatnál továbbra is zajlik létszámbővülés, hamarosan egy új szolgáltatási központot építenek fel Budapesten. A szoftverfejlesztők számára itt kialakított „Apphaus” környezet szokatlannak számít a hazai piacon. Lényege, hogy a kreatív munkát végző szoftverfejlesztők munkakörnyezetüket tetszőlegesen és könnyedén változtathatják át egy adott szituációnak vagy munkamódszernek megfelelően. A most átadott, 1800 m²-es iroda egyben zászlóshajója kíván lenni a design thinking módszertan magyarországi elterjesztésében. Ezt a problémamegoldási, termékfejlesztési megközelítést több neves külföldi egyetemen oktatják, és az SAP is használja a mindennapi munkájában.

Az SAP Hungary Kft. tavaly 17,5 milliárd forint árbevételt ért el, Magyarországon az üzleti alkalmazások legnagyobb szállítója. Anyacége, az SAP SE a világ legnagyobb üzleti szoftvervállalata, amely 66 000 embert foglalkoztat több mint 130 országban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

3D nyomtató bolt nyílt Budapesten

pén okt 17 , 2014
A magyar tulajdonú 3Dee Store Bécs után megnyitotta Budapest első 3D nyomtató üzletét is. A legolcsóbb építőkészlettől a professzionális 3D nyomtatóig minden készüléket megtalálunk a kínálatban. Az alapanyagok között pedig olyan újdonságok is szerepelnek, mint a fát vagy fémet tartalmazó nyomtatószálak. Lehetőség van bérnyomtatásra is a boltban, azaz a saját […]

Friss, ropogós