Synergon–T-System tandem üzemeltetheti a FUTÁRT

futarA SYNERGON Integrator Kft. és T-Systems Magyarország Zrt. konzorciuma nyerte a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer (FUTÁR) üzemeltetésére kiírt közbeszerzési eljárás. A Budapesti Közlekedési Központtal (BKK) megkötött szerződés öt éves üzemeltetéséről szól.

Az aláírt üzemeltetési szerződéssel új szakaszába lépett Budapest tömegközlekedésének megújítása. Június 10.-én vette kezdetét az üzemeltetésben, a FUTÁR Projekt átadás-átvételéig tartó átmeneti időszak, amelyet követően a szerződés értelmében öt évig a konzorcium biztosítja a rendszer zavartalan működését.

A FUTÁR rendszer bővítése az elkövetkezendő időszakban tovább folytatódik. A jövőben átadásra kerülő új fejlesztések, és berendezések automatikusan bekerülnek az üzemeltetési szerződés hatálya alá, így annak terjedelme a FUTÁR rendszer szolgáltatásaival együtt fog bővülni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öt tipp: így lehet biztonságos a fájlmegosztás V.

hét jún 16 , 2014
Fájlméret A legtöbben privát felhasználásra szánt felhőszolgáltatásokat használnak, mivel azok ingyenesek és egyszerűen használhatók. A tárhely azonban korlátozott, ezért az igazán nagyméretű fájlok közül csupán néhányat lehet ilyen helyen tárolni és megosztani. Ez igen kellemetlen lehet olyan esetben, amikor például az otthoni laptopunkról szeretnénk a munkahelyi gépünkre eljuttatni több nagy […]