Partnerprogramot indít a T-Systems a keskenysávú IoT elterjesztéséért

Iparági partner- és fejlesztési programot hirdet az IoT területen működő fejlesztőknek és piaci szereplőknek a T-Systems. A program a gépek közötti kommunikáció keskenysávú infrastruktúráját, annak alkalmazási lehetőségeit igyekszik minél szélesebb körben elterjeszteni. A partnerprogram keretében a T-Systems speciális fejlesztői csomagot biztosít az IoT technológia iránt érdeklődő vállalkozásoknak és segíti az akár még ötletfázisban lévő fejlesztések kidolgozását is. A programban egyedi ajánlattal, közösségi felülettel, valamint szakmai találkozók, workshopok szervezésével segíti üzleti vagy fejlesztő partnereit, akik így gyorsabban eljuthatnak a dinamikusan fejlődő internetes piachoz, magasabb minőségben szolgálhatják ki ügyfeleiket és program segítségével kölcsönös együttműködést teremtve új irányba terjeszthetik vállalkozásukat. A T-Systems ezen szempontokat szem előtt tartva alakította ki partnerei számára a 2018. december 31-ig tesztelési és fejlesztési célra felhasználható ajánlati csomagját. A csomag 500 kB adatforgalmat biztosít a sim-kártyák igénybevételével, de ezen túl fejlesztői közösséget biztosít és szükség esetén egyéni támogatást is nyújt a dolgok internetéhez. A közösség tagjai tanácsokkal, tapasztalatuk megosztásával segíthetik egymást a fejlesztésben.

A forgalom nagyot nőtt, az eredmény csökkent
A T-Systems forgalma tavaly szépen megugrott, a 2016-os 73,7 milliárd forint 95,7 milliárdra nőtt, ami három tized híján harminc százalékos növekedés. Kevésbé jó ez üzemi eredmény, a korábbi hasonló időszakban elért 1,79 milliárd, 1,69 milliárd forintra csökkent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már megint az Extreme Digital az élen

hét aug 20 , 2018
A GKI Digital kutatása szerint továbbra is az Extreme Digital a 365 milliárd forintos forgalmat bonyolító magyar e-kereskedelmi piac vezetője. A legnagyobb magyar webshop negyedik éve – a kutatás indulása óta – őrzi piacvezető pozícióját. A cég forgalmának dinamikus növekedését már gépi tanulásra és mesterséges intelligenciára építő eszközök is támogatják. […]

Friss, ropogós