Ötvenmilliárdos székházba költözik a Magyar Magyar Telekom

2

Magyar-Telekom-ingatlanCsaknem 50 milliárd forint költséggel építi meg a WING Zrt. a Magyar Magyar Telekom Csoport új székházát – tájékoztatta az ingatlanfejlesztő kedden az MTI-t. A közlemény szerint az új épületet a Magyar Telekom hosszú távon veszi bérbe és itt helyezi el budapesti, irodai munkát végző kollégáinak nagy részét. A beruházást banki konzorcium finanszírozza, amelynek tagjai az Unicredit Bank Hungary, az Unicredit Bank Austria és a K&H Bank.

A székházat várhatóan 2018 második felében adják majd át, az épületben helyet kap egy 1350 férőhelyes mélygarázs, illetve egy 300 ember befogadására alkalmas konferenciaterem is. A Magyar Telekom által bérelt területeken kívül az épületben további 4000 négyzetmétert adnak bérbe piaci alapon. A közlemény szerint az irodakomplexum az Üllői út és Hungária körút csomópontjában fog felépülni.

2 thoughts on “Ötvenmilliárdos székházba költözik a Magyar Magyar Telekom

  1. Az legalább magáncég. De Izsákon (nagyközség) 3 milliárdért iskola, az már döfi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Logitech dokkoló iPad Próhoz

sze ápr 27 , 2016
A Logitech egy iPad Próhoz tervezett töltőállványt dobott piacra. A Smart Connectoron keresztül csatlakoztatható Logi BASE segítségével a 12,9 és a 9,7 hüvelykes készülékek egyaránt tölthetők, akár használat közben is. A dokkolóban elhelyezett mágnesek leegyszerűsítik a csatlakoztatási folyamatot, egyszerűen csak rá kell helyezni a iPad-et a dokkolóra, a mágnesek pedig […]

Friss, ropogós