Még lehet jelentkezni az NMHH Net-Coach képzésére

Nemzeti Média- és Hírközlési HatóságMég egy hétig lehet jelentkezni arra az új felnőttképzési programra, amit a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közösen indít.

Az újmédia pedagógia ösztöndíjas programra főleg pedagógusok, pedagógushallgatók, valamint a médiakommunikáció, a szakképzés, a felsőoktatás vagy a pszichológia területén dolgozók jelentkezését várják február 12-ig. A tájékoztatás szerint a képzésben részt vevők tagjává válnak az NMHH által kialakított Net-Coach közösségnek, így a fiatalok és a családok digitális médiaértését segítő szakemberekké válhatnak. A felnőttképzés felelőse az Apor Vilmos Katolikus Főiskola, helyszíne pedig a váci központja. A képzés költségmentes – szakmai és pénzügyi támogatója az NMHH -, a résztvevők egyszeri, kétszázezer forint ösztöndíjban részesülnek.

A képzés tizenkét napos intenzív tréning keretében valósul meg, ami 2024 áprilisában kezdődik, kéthetente pénteken és szombaton. Akik a kurzust elvégzik, az online tér kihívásaival és a digitális tudatossággal kapcsolatos tanácsadói, tartalomfejlesztői, konfliktuskezelői gyakorlatot szereznek, amellyel segíthetik a gyermekek, a fiatalok, iskolai közösségek, illetve a szülők digitális médiaértését. A program védnöke Koltay András, az NMHH elnöke és Gloviczki Zoltán, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektora – olvasható a hatóság közleményben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Dél-Koreának adta ki Montenegró a "kriptokirály" társát

sze febr 7 , 2024
Dél-Koreának adta ki a Terraform blokklánccég pénzügyeiért felelős Hon Csang Dzsunt, a kriptokirályként is ismert Do Kvon társát Montenegró. Az Adria-parti ország igazságügyi minisztériumának közleménye szerint Kvont és Hon Csang Dzsunt tavaly március 23-án a podgoricai repülőtéren fogták el, amikor egy Dubajba tartó magánrepülőre készültek felszállni. Mindkét férfi hamis okmányokkal […]
Do Kvon, a kriptokirály

És még ez is...