Követeléskezelési szolgáltatással segít a Számlázz.hu

dollár, pénz, tartozásA Számlázz.hu a Payee-vel közösen kifejlesztett követeléskezelési szolgáltatás több lépcsőben, jogi segítséget is nyújtva kezdeményezi a lejárt követelések kifizetését. 

A globális gazdasági nehézségek időszakában egyre több vállalkozó szembesül azzal, hogy partnerei nem, vagy csak jelentős késedelemmel fizetik ki a számláikat. Magyarországon évente közel félmillió követeléskezelési ügy jut el jogi szakaszba. „Amikor elkezdtünk gondolkodni az új szolgáltatásunkon, akkor már nem egy távoli, bizonytalan negatív jóslat volt, hogy egy nehezebb gazdasági időszak köszönt a vállalkozásokra. A számítások sajnos bejöttek” — jelentette ki Ángyán Balázs, a Számlázz.hu-t fejlesztő és üzemeltető KBOSS.hu Kft. ügyvezető igazgatója.

„Ha segítünk a számla kiállításában, akkor segítsünk abban is, hogy az ügyfeleink a számlájuk ellenértékét megkapják. Az új szolgáltatás a fizetési felszólítástól szükség esetén a végrehajtásig kíséri el a vállalkozókat” — nyilatkozta a KBOSS.hu Kft. ügyvezetője.

A Számlázz.hu úgy támogatja a követeléskezelést, hogy közben a lehető legkevesebb stressznek tegye ki az ügyfeleit. „Sokak számára feszültséget jelent a helyzet kezelése, az adós felszólítása, majd a jogi lehetőségek feltérképezése, ügyvéd keresése. A Payee-vel (Legal Labs Kft.) közösen, fél év alatt kifejlesztett rendszer egyetlen gombnyomással útjára indítja a folyamatot. Ennek első lépcsője egy udvarias fizetési felszólítás, majd az ügyvédi levél, végül pedig a fizetési meghagyás, illetve annak végrehajtása lesz. Az ügyfélnek egyetlen percet sem kell ügyvédi irodában töltenie” — közölte Ángyán.

Augusztustól a Számlázz.hu mind a 700 ezer ügyfele hozzáférhet az új szolgáltatáshoz.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az erdélyi római katolikus egyház mutat példát a magyarországinak

sze aug 30 , 2023
Digitális perselyeknél is lehet pénzadományt hagyni az egyház számára több erdélyi római katolikus templomban. Elsőként a gyulafehérvári székesegyházban vezették be, hogy bankkártyával adományt hagyhatnak a hívek, templomot látogatók, utána a kolozsvári, főtéri Szent Mihály-templomban, illetve a piarista és ferences templomban vezették be a digitális perselyeket — közölte Veres Stelian, a […]
digitális persely

És még ez is...