ENSZ: lehetőséget kapott a Kürt Zrt.

Tóthmajor Máté Kürt Zrt.A KÜRT Zrt. meghívást kapott az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) beszerzési rendszerébe, ami lehetővé teszi számukra, hogy folyamatosan monitorozzák a szervezet beszerzéseit és amennyiben számukra relevánsat találnak, azon induljanak. Az egyeztetések során a legnagyobb érdeklődés a Sérülékenységvizsgálati, Adatmentési és Forensic (digitális nyomozás) szolgáltatások, valamint a SeCube GRC szoftver iránt mutatkozott.

„Azt tapasztaljuk, hogy az információbiztonság és az ezzel kapcsolatos eljárásrendek, szabályok kezelése és folyamatos naprakészen tartása egyre fontosabb a világon mindenhol, ami megteremti a keresletet a SeCube GRC szoftverünk nemzetközi terjesztéséhez. Mivel úgy látjuk, hogy az eredményes értékesítés egyik kulcsa a helyismeret, arra törekszünk, hogy minden piacon helyi partnerrel együttműködve jelenjünk meg, aki a mi viszonteladónkként lép fel. Úgy gondolom, hogy a szaktudásunk, több évtizedes tapasztalatunk, nemzetközi ismertségünk az adatmentés területén jó alapot kínál a hangsúlyosabb külpiaci megjelenéshez. A SeCube GRC termékünkhöz minden dokumentáció és terméktámogatási erőforrás rendelkezésre áll már angolul is, így nyelvi akadálya sincs annak, hogy szélesebb körben is elterjedjen” – jelentette ki Tóthmajor Máté, a társaság termékfejlesztési vezetője.

A KÜRT újabb nemzetközi megjelenésen dolgozik, a közelmúltban kenyai üzletemberek tettek látogatást a cégnél és már szervezik a további kapcsolatfelvételt és egyeztetéseket, mivel úgy tűnik, van érdeklődés a vállalat szoftvere iránt az afrikai országban is. A kenyai delegáció tagjai a kompetencia, illetve a nyugati cégekhez képest meglévő árelőnyünk miatt is döntöttek úgy, hogy megismerkednek velünk — mondta Tóthmajor.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Némi tudatossággal rengeteg pénzt takaríthatunk meg

ked júl 26 , 2022
ShareTweetPinShareFöldesi László a Systemfarmer Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint, ha kiberbiztonságról van szó, a felhasználók túlnyomó része meg van győződve arról, hogy tökéletes biztonságban van. Többek között pont ez a hozzáállás teszi őket sebezhetővé a számítógépes bűnözők számára és eredményezi azt, hogy évről évre rekordszámú kibertámadás történik világszerte, állítja Földesi. „A kiberbiztonsággal […]
Földesi László Systemfarmer

És még ez is...