Okos multifunkciós eszközöket mutatott be a Ricoh

Ricoh-okos-multifunkciosA Ricoh bemutatta az új A3-as fekete-fehér MP 6503SP, MP 7503SP és MP 9003SP okos multifunkciós nyomtatókat (MFP). A non-stop nyomtatást és dokumentumkezelést igénylő dinamikus vállalkozások számára tervezett gépek olyan, intuitív módon használható kreatív funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel a látványos és professzionális nyomtatott anyagok előállítása könnyebb, mint valaha. Mindhárom modell a Ricoh új okos kezelőpaneljét (Smart Operation Panel) használja, ami biztonságos integrációt tesz lehetővé a dokumentumkezelési infrastruktúrával, a munkafolyamatokkal és mobil eszközökkel.

A „touch and swipe” elven működő színes okos kezelőpanel megjelenése és tartalma is egyaránt testre szabható az igényeknek megfelelően. Az egyérintéses ikonok segítségével azonnal hozzáférhetők a leggyakrabban használt nyomtatási, másolási és szkennelési funkciók, amely egyúttal megnyitja az utat a további kreatív lehetőségek előtt. A panelt további applikációk telepítése révén új funkciókkal is gazdagítani lehet, amely ezáltal kibővíti az MFP-k képességeit is.

Nyomtatási teljesítmény
MP 6503SP – 65 lap/perc
MP 7503SP – 75 lap/perc
MP 9003SP – 90 lap/perc

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Deutsch: a digitalizáció társadalmi jelenség

sze júl 13 , 2016
Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő, a Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos egy, a napokban megrendezett konferencián arról beszélt, hogy fel kell készülni arra, hogy a változások rendkívül gyors üteme csak nőni fog a jövőben, a digitalizáció növekedése, a gazdaság változása, az állam működésének, a diplomácia, az oktatási rendszer és […]