Erőgépeket mutatott be a Lenovo

ibm-pcA Lenovo bemutatja új mobil munkaállomás családjának első tagjait, a ThinkPad P50-et és P70-et. Ezek az új ThinkPad P szériájú rendszerek az elérhető legjobb teljesítményt nyújtják. A ThinkPad P70: Csúcsteljesítményt igénylő szakembereknek tervezték a médiától és a szórakoztató ipartól kezdve az olaj és gáziparban dolgozókig. A Lenovo ThinkPad P70 egy 17 hüvelykes mobil munkaállomás, amelyet 64 GB DDR4 ECC memóriával szerelték fel. A ThinkPad P70-et két ultragyors Intel Thunderbolt 3 porttal, valamint 4K UHD kijelzővel vagy opcionális FHD érintőképernyővel érkezik. A ThinkPad P50 a Lenovo 15,6 hüvelykes UHD 4K kijelzővel rendelkezik.

Az új ThinkPad P50-et és P70-et katonai szabványok alapján alakították ki a maximális tartósság érdekében, valamint a mobil munkaállomásoknál elérhető legkorszerűbb alkotóelemeket és szolgáltatásokat tartalmazzák. Ezek a gépek az elsők, amelyeket a Intel Xeon Processor E3-1500M v5 termékcsaláddal szereltek fel, a kritikus munkaállomás-alkalmazások nagy teljesítménye és jobb megbízhatósága érdekében. Mindkét rendszer NVIDIA Quadro M5000M 8GB GDDR5 videokártyát is tartalmazhat.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SAP: a NISZ-é a legjobb bevezetés

ked okt 20 , 2015
A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.-nél (NISZ) lezajlott SAP bevezetést választották a kelet-közép-európai régió legjobbjává -jelentette be a német szoftvergyártó. A megmérettetésre olyan projektekkel pályázhattak a régió tizennégy országának vállalatai, amelyek egyrészt magas minőségi követelményeknek feleltek meg, másrészt növelték a szervezetek értékét és teljesítményét. A vállalatirányítási megoldás segítségével a NISZ […]