Ötsebességes switch-eket dob piacra a Netgear

A Netgear kibővíti az ötféle hálózati sebességre képes Multi-Gigabit switch termékcsaládját. Az öt sebességre képes switchek 100 Mbps, 1 Gbps, 2,5 Gbps, 5 Gbps vagy 10 Gbps sebességgel működnek.

A modern nagy teljesítményű hálózati eszközök, mint például a hálózati kártyák, gaming pc-k, asztali számítógépek, szerverek, NAS adattárolók és AC Wave 2 Wireless hozzáférési pontok már 2.5 Gigabit vagy 5 Gigabit csatlakozást igényelnek. Más 10 Gigabit switchek szabványos 1 Gigabit-os kapcsolatot biztosítanak bármely olyan eszközhöz, amelyek nem képesek a 10 Gbps kapcsolatot kezelni, azonban a Netgear Multi-Gigabit switchek további lehetőségeket kínálnak 2,5 és 5 Gbps-ig. Tehát a vállalkozások kombinálhatják a már meglévő Ethernet hálózaton lévő, főként a szabványos 100 Mb/s, 1 Gbps, 10 Gbps sebességeket, a 2,5 és 5 Gbps sebességű eszközökkel, így az irodában, vagy otthonában lévő összes eszköz a lehető legmagasabb adatátvitelt érheti el a netet.

A switchek intelligens többsebességes réz Ethernet portjai automatikusan érzékelik a csatlakoztatott eszköz által elvárt sebességet és a kábelezés minőségét, ehhez mérten a megfelelő kapcsolatot fogják biztosítani az öt elérhető mód közül. A portok csatlakoztathatók az általában használt Cat5E Ethernet kábellel, anélkül, hogy a Cat6 kábelezésre kellene frissíteni, így csökkentve a bekötési költségeket. Mindegyik switch további két SFP+ 1 vagy 10 Gigabit optikai porttal is rendelkezik, ami ideális a nagysebességű uplink kapcsolathoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem jó most kelet-európai diplomatának lenni

ked jan 23 , 2018
Az ESET új kártevőt azonosított, amelyet a hírhedt Turla csoport használ politikai szervezetek elleni támadásra a kelet-európai régióban. Az ESET szakembereinek felfedezése szerint az új vírus egy Adobe weboldaláról származó hamis szoftvernek álcázva magát próbálja rávenni az áldozatokat a kártevő telepítésére, amelynek célja a személyes adatok megszerzése. A Turla csoport […]
vírus

Friss, ropogós