A Thermaltake új házkoncepciót mutat be a Games Week-en

thermaltake-project-the-tower-900-tgA Thermaltake és a Thermaltake Gaming Tt eSPORTS számos újdonsággal és izgalmas moddokkal vesz részt a franciaországi 2016 Paris Games Week-en, amelyet október 27-31. között rendeznek meg Porte de Versailles-ban.

Az eseményen mutatkozik be egy új házkoncepció is. A Thermaltake „The Tower 900 TG” teljes méretű, edzett üveggel készült háza panoráma betekintéssel. A Thermaltake prémium vízhűtéseket gyártó márkája a TT Premium egy már régóta várt projektet mutat be a Project The Tower 900 TG teljes méretű házzal. A számítógépház „ablakai” öt milliméter vastag edzett üvegből készülnek. A projektben nem csak a Thermaltake vett részt, hanem Mathieu Heredia a WaterMOD France tulajdonosa is. Heredia a 2015-ös Thermaltake CaseMOD Invitational Season keretében ismertette elképzelését, hogy egy letisztult, mindenhonnan jól látható és a beltér szépségét kihangsúlyozó műalkotást szeretne létrehozni, amely akár egy lakás dísze is lehet. Ezért a ház két színben rendelhető, feketében és fehérben. Az eredeti ötletet a Thermaltake továbbfejlesztette és annak megfelelően módosította a belső tér kialakítását, hogy az könnyen szerelhető és tágas legyen, valamint a letisztultság érdekében a kábelek is elrejthetők. A Project The Tower 900 TG már előrendelhető, az első példányok novemberben fognak megérkezni Európába és az Egyesült Államokba egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Itt van az LG harmadik negyedéves eredménye

pén okt 28 , 2016
ShareTweetPinShareA napokban tette közzé 2016 harmadik negyedévi eredménybeszámolóját az LG Electronics (LG). A dél-koreai vállalat a július-szeptemberi időszakban 283,2 milliárd won (252,7 millió dollár) üzemi nyereséget ért el, 13,2 ezer milliárd won (11,8 milliárd dollár) globális konszolidált árbevétel mellett. Az eredményekhez a legnagyobb mértékben az LG háztartási eszközöket, légtisztítókat és […]
won

És még ez is...