Káromkodásszűrőt fejlesztett a Nextent

 

A Vulfi elnevezésű fejlesztési projekt 2013. augusztus végén lezárult. Az Európai Unió által finanszírozott kutatás keretében elkészült vulgaritás érzékelő és kommunikációs stílust azonosító motort a Nextent Informatika Zrt. elsőként saját termékébe a Yepnába építette be. A fejlesztés eredeti céljainak megfelelően az elkészült motort más érdeklődők is beépíthetik saját alkalmazásaikba. Az új funkciót a cég első körben a már meglévő Yepna rendszer felhasználói számára kívánja felkínálni. A projekt fő célkitűzése egy olyan többnyelvű felügyelőeszköz kifejlesztése volt, mely ellenőrzi, elemzi, és szükség esetén kijavítja a hivatalos ügyintézők ügyfélszolgálati chat-kommunikációját. A protokoll-előírások naplózására, valamint a kapcsolattartó stílusának elemzésére szolgáló modul tovább növelheti az ügyfelek elégedettségét mindazon cégeknél, ahol online ügyfélszolgálat is üzemel.

A magyar és az angol nyelvek mellett a rendszer elkészült még lengyel, svéd, bolgár és japán nyelven is. A fejlesztők a fenti nyelvekre készítették el a rendszer működésének alapjául szolgáló protokoll- és vulgáris kifejezések listáját, de a lista a későbbiekben a rendszer nyelv-független összetevőinek köszönhetően tetszőleges számú nyelvre bővíthető majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jó lesz: módosította a kormány az EKOP-ot

hét szept 9 , 2013
  A kormány az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) 2007–2008., 2009–2010. és 2011–2013. évekre szóló akciótervének módosításáról hozott határozatot, amely a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. A határozat tartalmazza az új akciótervet és az egymilliárd forint feletti támogatásigényű projekteket is. Amennyiben a projektekhez hardvert kell beszerezni és azokra ez év október […]