Nokia Code Jam: keresik a legtehetségesebb fiatalokat

programA legtehetségesebb fiatal programozók megtalálása érdekében versenyt indít Nokia. A Java és C++ programozási nyelvek ismeretének felmérését a sajátos magyar szórakozási forma, a szabadulós játékok világával ötvözi a Nokia Code Jam programozói verseny. A résztvevőknek programozói feladatok megoldásával kell virtuális szobákból kiszabadulni, miközben megismerhetik a Nokia történetét is.

A Nokia Code Jam versenyen háromfős csapatok vehetnek részt, egyetemisták, főiskolások és már végzett programozók is. A csapatok jelentkezéseit 2015. április 14-ig fogadjuk a verseny weboldalán, a www.topmernok.hu-n. A legjobb 33 csapat élő 24 órás döntőn vesz részt, ahol a helyszínen megismert feladatokban mérkőznek meg egymással. A tét: a győztes csapat fődíjként egymillió forintot nyer, valamint elutazhat a Nokia Networks egyik európai K+F központjába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Közösségi játék születését segítette a Logitech

szo ápr 11 , 2015
A Logitech bejelentette PX57 nevű játékát. Az első, úgynevezett „crowdsourced” (közösség által létrehozott) videojáték a Logitech „Together We Game” projektjének keretében hozták létre. A játékot a rajongók által leadott, több mint 12 ezer javaslat alapján a New York University Game Lab igazgatója, Frank Lantz és a Tiny Mantis szakértői alkották […]

Friss, ropogós