Közösségi játék születését segítette a Logitech

szornyekA Logitech bejelentette PX57 nevű játékát. Az első, úgynevezett „crowdsourced” (közösség által létrehozott) videojáték a Logitech „Together We Game” projektjének keretében hozták létre. A játékot a rajongók által leadott, több mint 12 ezer javaslat alapján a New York University Game Lab igazgatója, Frank Lantz és a Tiny Mantis szakértői alkották meg. A PX57 egy hagyományos, tower defense típusú játék, amelyet úgy terveztek, hogy minden fejlettségi szinten élvezhető legyen a felhasználók számára.

A Logitech azért indította útjára a projektet, hogy általa a rajongók megoszthassák egymással ötleteiket és hozzájárulhassanak a játék létrehozásához. A cég kialakított egy közösséget a Reddit oldalán, hogy a tagok ott jelölhessenek ki kulcsfontosságú játékelemeket, amelyekről ezt követően szavaztak is minden esetben. Olyan elemekről, mint példádul a beállítások, a főszereplők, a pontrendszer, valamint a fegyverek. A szavazók a világ minden tájáról részt vettek a játék alakításában. A végeredmény egy jól játszható, tower defense típusú, teljes mértékben a Logitech rajongók által megálmodott játék, ami már mindenki számára elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mi az? Négyfiókos, mégsem komód

vas ápr 12 , 2015
A D-Link tovább bővítette ShareCenter NAS tároló termékcsaládját a DNS-340L négyfiókos Cloud Hálózati Tárolóval. A négy, egyenként akár hat terabájtos merevlemez összesen akár 24 tera tárkapacitást jelentő JBOD mód mellett számos biztonságos RAID konfigurációval is védi a felhasználók adatait. A három USB portra hálózati nyomtató vagy külső tárolók csatlakoztathatók. A két gigabites […]

Friss, ropogós