Nem áprilisi tréfa: nyakunkon a Windows 10 Creators Update-je

A Microsoft tavaly októberben bejelentett különleges frissítése, a Windows 10 Creators Update április 11-én megérkezik. A frissítés sajátosságát a különleges funkciók és szolgáltatások adják.

A Windows 10-et ma már milliók használják, a Microsoft ezért úgy döntött, hogy az operációs rendszer ne csupán praktikus segítséget nyújtson a felhasználóinak a mindennapokhoz, hanem lehetőséget adjon arra is, hogy mindenki kibontakoztathassa egyéniségét. Az alkotói szellem bennünk él, olyan területeken is, ahol nem is gondolnánk. Ha ehhez van egy jó eszközünk, mint a Windows 10 Creator, akkor az felfedezésre ösztönöz és eredményessé tehet minket a munkában és a tanulásban egyaránt — olvasható szóról-szóra a redmondi társaság közleményében.

A Windows 10 Creators Update kiemelt újdonságai
• 3D és kiterjesztett valóság.
• Game mode és játékmenet megosztása Beammel, amivel a játékélmény érezhetően nő, és interaktívvá válik.
• Új Microsoft Edge, frissített biztonsági és Windows Iink funkcióval, amivel a weboldalakra is lehet rajzolni, vagy szabadkézi jegyzeteket készíteni.
• Adatvédelmi és biztonsági frissítések.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Canon EOS: támogatás egy kép életének minden fázisában III.

pén márc 31 , 2017
Idén márciusban harminc éve, hogy a cserélhető objektíves fényképezőgépeket, és a rengeteg kompatibilis kiegészítőt is magában foglaló EOS-rendszert piacra dobta a Canon. Erről a sikertörténetről szol sorozatunk. A Canon eszközeivel évtizedek óta segít a tökéletes képek elkészítésében és kinyomtatásában. A vállalat minden alkalmazottja pontosan tuja, hogy azok a történetek, melyeket […]

Friss, ropogós