Tíz lépés, amitől csodás lesz a weboldalad I.

Az Invitel nemrégiben online felmérést indított, amelyben a hazai kisvállalatok internet-használati szokásait vizsgálta. A kutatás eredményei többek között arra is rámutattak, hogy a több mint 1500 megkérdezett kisvállalkozás majdnem fele nem rendelkezik saját céges weboldallal. Összegyűjtöttünk tíz olyan tippet, amelyek segítségünkre lehetnek új honlap indításakor vagy a meglévő megújításakor.

Az átláthatóság jó benyomást kelt
Egy honlapon rengeteg információ elhelyezésére van lehetőségünk, azonban lényeges, hogyan strukturáljuk őket. A látogatók másodpercek alatt döntenek arról, hogy a megfelelő helyen járnak-e, és ha weboldalunk könnyen vezeti őket a céljuk felé, kisebb visszafordulási arányt érhetünk el. Ne zúdítsunk minden információt a látogatókra, kerüljük a felesleges lépéseket, amelyek elnyújtják a releváns tartalomhoz való hozzájutást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Több száz kislányt molesztált online, offline kattant a bilincs

szo márc 11 , 2017
Kislányokkal kereste a kapcsolatot az interneten egy csongrádi férfi: szexuális tartalmú üzeneteket küldött nekik, pornográf tartalmú képeket kért tőlük. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság derék rendőrei elfogták. A nyomozás adatai szerint az elvetemült bűnöző több száz gyermekkel vette fel a kapcsolatot egy közösségi oldalon, ahol a profilját 18-szor le is tiltották. […]
bilincs

És még ez is...