Nagyot nőtt a Szállás.hu árbevétele tavaly

Tavaly 30,9 százalékkal, 3,4 milliárd forintra nőtt a Szállás.hu online szállásfoglaló oldal árbevétele az előző évhez képest – közölte a társaság.

A belföldi turizmus idén hét-tíz százalékot nőhet az előrejelzésük szerint. A Szállás.hu által közvetített forgalom elérte a 23,5 milliárd forintot, míg 2016-ban 16 milliárd forintot tett ki. A cég 2017-ben 882 ezer vendégéjszakát adott el, külföldről származó árbevételét pedig közel ötven százalékkal növelte. A külpiaci növekedésben jelentős szerepet játszottak az akvizíciók is – közölte Szigetvári József ügyvezető, hozzátéve: tavaly a dolgozóik létszámát húsz százalékkal növelték, már 110 embert foglalkoztatnak. Az oldalon foglalható szálláshelyek száma elérte a 257 ezret, ami közel húsz százalékos bővülés 2016-hoz viszonyítva. Az adataik szerint minden negyedik internetező az oldalon választja ki belföldi úti célját, és több mint hétszázezer vendégértékelés található már az oldalon, ahol közel tízezer magyarországi szálláshely foglalható azonnali visszaigazolással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Orosz beavatkozás: a Facebook bekeményít

hét febr 26 , 2018
Vádat emelt 13 orosz állampolgár és három orosz jogi személy ellen a 2016-os amerikai elnökválasztási folyamatba való állítólagos orosz beavatkozás miatt az ügyben összehívott nagyesküdtszék – közölte Robert Mueller különleges ügyész hivatala Washingtonban. A bizottság megállapítása szerint a vádlottak megsértették az amerikai törvényeket és beavatkoztak a választásokba, valamint az amerikai […]
Facebook

És még ez is...