Műszaki és informatikai képzéseket indít az Óbudai Egyetem Kisvárdán

Műszaki és informatikai felsőoktatási szakképzéseket indít 2017 szeptemberében és 2018 februárjában az Óbudai Egyetem Kisvárdán – hangzott el a felsőoktatási intézmény nyílt napján, pénteken a felső-szabolcsi kisvárosban.

Az intézmény és a Kisvárdai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ együttműködésével a két szakképzésben 120-an kezdhetik meg felsőfokú tanulmányaikat. A képzésekre egyenként hatvan-hatvan fős keretlétszámot hirdetnek meg, a hallgatók fele önköltséges, másik részük pedig államilag finanszírozott formában tanulhat majd. Szigeti Ádám, az Óbudai Egyetem kancellárja az eseményen az MTI-nek elmondta, idén ősszel kezdődik a műszaki komplex felsőoktatási szakképzés, az ennek megfelelő informatikai párját pedig jövő februárban indítják el. Mindkettő kétéves, oklevelet adó képzés, ezekre épülne a későbbiekben a BSC-képzés is, amelyek a tervek szerint 2018 szeptemberében hirdetnének meg – tette hozzá a kancellár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jóárasították a Honor 7 Lite-ot

hét febr 6 , 2017
A Honor 7 Lite mostantól minden korábbinál olcsóbban vásárolható meg. Az alumínium vázzal, Full HD kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt okostelefon számos paraméterét tekintve a drágább konkurens telefonok teljesítményét nyújtja. A 443 PPI pixelsűrűségű, 5,2 colos Full HD IPS képernyő felbontása 1920×1080 pixel, a processzor nyolcmagos, az android pedig Marshmallow. A […]

És még ez is...