Jóárasították a Honor 7 Lite-ot

A Honor 7 Lite mostantól minden korábbinál olcsóbban vásárolható meg.

Az alumínium vázzal, Full HD kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt okostelefon számos paraméterét tekintve a drágább konkurens telefonok teljesítményét nyújtja. A 443 PPI pixelsűrűségű, 5,2 colos Full HD IPS képernyő felbontása 1920×1080 pixel, a processzor nyolcmagos, az android pedig Marshmallow. A dual SIM kártyás modell 2 GB RAM-mal, és 3000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A Honor ujjlenyomat-olvasója fél másodpercen belül végrehajtja a felhasználó azonosítását és a telefon felébresztését. Az érzékelő testre szabható vezérlőként is működik, amelyhez egy sor funkciót lehet hozzárendelni. Például fogadhatunk hívásokat a segítségével, törölhetjük az értesítéséket, vagy akár a fényképek készítését is ráprogramozhatjuk.

A Honor 7 Lite-ba két kiváló minőségű kamera van beépítve. A hátlapon található 13 megapixeles szenzorhoz egy 5 minőségi optikai elemből álló f/2.0 lencse juttatja el a képet, a sötétben fotózást pedig LED dióda teszi könnyebbé. Az előlapi szelfi kamera felbontása 8 megapixel, menüjében pedig egy sor kreatív funkció megtalálható, amelyekkel a képkészítés egyszerűbbé, a fotó pedig jobbá tehető. A Honor 7 Lite modellt Magyarországon három színváltozatban (ezüst, arany és szürke) lehet megvásárolni az Extreme Digital, a Media Markt, a SpeedShop, az eMAG, az Euronics, a Notebook.hu, a FirstPhone áruházakban, a mobilszolgáltatók közül a Telekom kínálatában érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

4G: a Vodafone elkezdett felzárkózni a versenytársaihoz

ked febr 7 , 2017
A budapesti beltéri 3G lefedettség fejlesztése után a Vodafone elindította a fővárosban a 4G+ szolgáltatást az 1800 MHz-es LTE frekvenciasáv bekapcsolásával. A 4G kapacitás megduplázása lehetővé teszi, hogy még több ügyfél még gyorsabban használhassa a mobilinternet-szolgáltatást. Így szolgálja ki a vállalat az előfizetők egyre növekvő sebesség- és adatigényét — jelentette […]
Vodafone