A Logitech az új mechanikus billentyűzete 70 millió leütést bír

Logitech -G810-Orion-SpectrumA Logitech bejelentette a G810 Orion Spectrum névre hallgató, mechanikus gamer billentyűzetét, amely ötvözi a piacvezető technológiát az egyedi tervezéssel és minőségi kialakítással. A G810-et a Logitech exkluzív Romer-G technológiájával szerelték fel, amely a konkurens termékekhez képest 25 százalékkal gyorsabb válaszidőt biztosít. Az új játékos kiegészítő személyre szabható RGB világítással és beépített média kontrollpanellel érkezik.

A Romer-G mechanikájú billentyűzet ujjlenyomat-álló, matt bevonattal rendelkezik. A mechanikus kapcsolók 1,5 mm-es vezérlési pont révén a konkurens termékeknél 25 százalékkal gyorsabban érzékelik a parancsokat. Ennek köszönhetően a felhasználók komoly előnyre tehetnek szert olyan játékokban, ahol minden milliszekundum számít. Emellett a hetvenmillió leütésre tervezett billentyűzet csaknem negyven százalékkal strapabíróbb, mint versenytársai — legalábbis a gyártó szerint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Használd ki az alkalmazásvirtualizáció előnyeit: a távmunka alapjai III.

pén febr 5 , 2016
Felmérések igazolják a távmunka hatékonyságát, a munkamódszer elterjedtsége azonban egyelőre elég alacsony. Sok helyen például az is közrejátszik, hogy a munkaadó nincs tisztában azzal, hogyan gondoskodhatna a biztonságos és hatékony távmunka feltételeiről. Ezzel kapcsolatban ad néhány tanácsot a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet. 3. Biztosítsuk az alkalmazások egyszerű elérését! A […]

Friss, ropogós