Most jó a MÉSZK tagságának

A Magyar Építőipari Szakemberek Közössége (MÉSZK) és egy online árajánlatadó rendszert fejlesztett szakemberek számára. A fejlesztők közleménye szerint az online árajánlatadó rendszerrel gyorsan készíthető a mai követelményeknek megfelelő informatív és ízléses árajánlat. A rendszer mobiltelefonra optimalizálva készült. A rendszerben a szakemberek létrehozhatják saját profiljukat, majd megadhatják az egyes munkafolyamatok – például alapozás, glettelés, fugázás – árait. Ezután a méretek, anyagok, mennyiségek beállításával néhány kattintással összeállítható az árajánlat. Az ajánlat pdf formátumban készül el, melyet a rendszer elküld a szakember e-mail címére, ami így kinyomtatható vagy továbbítható a megrendelőnek. A rendszer a közösség tagjainak díjmentesen használható. Jelenleg a rendszer tesztelése folyik, a szakembereknek júliustól elérhető a szolgáltatás.

A MÉSZK 2016-ban alakult a Mapei Kft. gesztorságával, hogy támogatást nyújtson a szakemberek számára. Szolgáltatásai között szakmai és üzleti képzések, marketing támogatás, mobiltelefon tarifakedvezmény, kedvezményes felelősségbiztosítás, üzemanyagkedvezmény, munkaruha vásárlási kedvezmény, díjmentes jogi tanácsadás szerepel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jó útra tért a Kométa

pén máj 24 , 2019
ShareTweetPinShareAz elmúlt évek egyik legnagyobb informatikai projektjét indította el a húsüzem. Informatikai fejlesztéssel modernizál a KOMETA 99 Élelmiszeripari Zrt., Magyarország egyik legnagyobb sertésfeldolgozója és húskészítmény gyártója. A digitalizációs projekt az évente több mint ötvenezer tonna hús feldolgozásához kapcsolódó folyamatokat teszi hatékonyabbá. Az új megoldás egységes rendszerben fogja kezelni az élőállat-beszerzéstől […]

És még ez is...