Itt az Xperia XZ3, a Sony új csúcskategóriás okostelefonja

A Sony Mobile Communications bemutatta legújabb zászlóshajóját, az Xperia XZ3-at. A Sony BRAVIA OLED televíziók technológiáját felhasználó Xperia XZ3 egy 6”-os, 18:9 képarányú QHD+ felbontású OLED kijelzővel büszkélkedhet, ami mélyebb feketéket, nagyobb kontrasztot, élesebb képeket és élénkebb színeket biztosít. Az X-Reality for mobile technológia még az SDR tartalmakat is közel nagy dinamikatartományúra (HDR – High Dynamic Range) javítja. A kijelző mindkét oldalon hajlított 3D üveg felületű. A 19 megapixeles fő kamerát egy 13 megapixeles előlapi szelfikamera egészít ki. Az Xperia XZ3 teljesítményét a Qualcomm® Snapdragon 845 mobil platform biztosítja.

„Az új XZ3 csúcskategóriás készülékünk nem csupán gyönyörű, de a Sony legmodernebb hang- és képtechnológiáival is rendelkezik, melynek köszönhetően a felhasználók a lehető legjobb minőségben, a készítők szándékainak megfelelően élvezhetik kedvenc tartalmaikat okostelefonukon keresztül” – nyilatkozta Hideyuki Furumi, a Sony Mobile Communications globális értékesítési elnöke és ügyvezető alelnöke. Az Xperia XZ3 2018. október 5-én válik elérhetővé a kijelölt csatornákon világszerte, a készüléken pedig az elsők között a új Android 9.0 („Pie”) operációs rendszer fut majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Google és a Facebook veszélyezteti a független sajtó létét

csü szept 6 , 2018
Az Európai Hírügynökségek Szövetsége (EANA) közleményben hívja fel a figyelmet, hogy az Európai Parlament szeptember 12-én szavaz arról a törvénytervezetről, amely ellensúlyozná azt a súlyos egyenlőtlenséget, amely az internet legnagyobb haszonélvezői és a sajtó, illetve a hírügynökségek között kialakult. A törvénytervezet célja, hogy korrigálja azt a súlyos egyenlőtlenséget, amely kialakult egyfelől […]

Friss, ropogós