Ingyenes-e az sms fogadása: roaming akadémia

smsItt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít.

18. Igaz, hogy az SMS fogadás külföldön is díjmentes?
Az Európai Unió szabályozása alapján a tagállamokban, valamint Izlandon, Norvégiában és Lichtensteinben ingyenes az SMS fogadás. A szolgáltatókat jogszabály nem kötelezi arra, hogy ezeken az országokon túl más országokban is ingyenesen biztosítsák az SMS fogadást, ennek ellenére ezt a szolgáltatást általában térítésmentesen biztosítják. Utazás előtt tájékozódjunk a szolgáltatónál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Johnson Electric

ked júl 21 , 2015
Egy Hongkongi tulajdonban lévő cégcsoporthoz tartozó elektronikai vállalattal kötött stratégiai partnerségi megállapodást hétfőn a kormány. Az autóiparban tevékenykedő hongkongi Johnson Electric cégcsoporthoz tartozó Johnson Electric Hungary Kft.-t 1998-ban alapították. A magyar leányvállalat elsőként Ózdon kezdte meg működését, majd 2002-ben a hatvani telephelyének létrehozásával bővült magyarországi jelenléte. 2012-ben több részleg európai […]

Friss, ropogós