Megújul az ITBN

stadionAz ITBN idén új helyszínen (Groupama Aréna), néven (ITBN CONF-EXPO) és megújult regisztrációs metódussal várja az it-biztonsági szakmát, üzleti döntéshozókat és a téma iránt érdeklődő közönséget. A konferencia minden évben neves nemzetközi előadói gárdát vonultat fel, az idei eseményt az FBI Kibervédelmi Divíziójának egyik vezetője nyitja majd meg, és többek közt a Thaiföldi Igazságügyi Minisztérium kiberbiztonsági specialistája, Prinya Hom-anek is érkezik. Az ITBN fő témája 2015-ben „Harc az ismeretlennel”, így az előadók arra az elsőre lehetetlennek tűnő feladatra vállalkoznak, hogy megoldást találjanak az olyan támadások kivédésére, amikről legtöbbször azt sem tudni honnan érkeznek.

Az ITBN CONF-EXPO szervezésénél elsőszámú szempont a színvonal még magasabb szintre emelése. Ennek érdekében az elmúlt évekhez képest, számos változással találkozhatnak az előadók, a kiállítók és az érdeklődők egyaránt. A látogatók igényeihez alkalmazkodva a prezentációkat csak szigorú előzetes felmérést követően adhatják elő. Emellett az eseményen részt vevő szponzorok is sokkal hatékonyabban szűrt látogatói közönséggel találkozhatnak, köszönhetően az újonnan bevezetett regisztrációs rendszernek. A rendezvény nívóját tovább emeli a vadonatúj helyszín is, a Groupama Aréna nyújtotta lehetőségek maximális kihasználásával ugyanis sokkal nagyobb hangsúlyt kap a rendezvény – nevében is megjelenő – expo volta. Az új helyszín tágas kiállítóterei, választható méretű előadó helyiségei, interaktív bemutatók megtartására alkalmas különtermei és VIP lounge biztosítják a rendezvény színvonalához méltó körülményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ne kísértsd a tolvajokat: segít az ESET

sze júl 15 , 2015
vajBenne vagyunk a fesztiválszezonban: az okostelefonok, táblagépek és laptopok nélkül már egyre nehezebben tudják elképzelni a bulizást, a pihenést. A szlovák biztonságtechnológiai vállalat, az ESET szakértői néhány tippet és tanácsot adtak közzé, hogy az egyre nélkülözhetetlenebb eszközök biztonságos és körültekintő használatával gondtalan legyen a nyaralás. 3. Használj nyomkövető szoftvert, amely […]
tolvaj