Óva int a nemzeti lottótársaság

Lottó PostaA Szerencsejáték Zrt. nevével és arculati elemeivel visszaélve adathalász tevékenységet folytatnak ismeretlenek — közölte a nemzeti lottótársaság.

A közlemény szerint a megjelenésében az ötöslottóra utaló weboldalon nyereményjátékot hirdetve, a játékosokat megtévesztő módon bankkártya-adatokat kérnek el, amellyel utána visszaélhetnek. Az ismeretlenek által nyereményjátékként meghirdetett tevékenység a Szerencsejáték Zrt.-től független, abban a lottótársaság semmilyen módon nem vesz részt, a név és az arculati elemek ilyen felhasználásához nem járult és nem is járul hozzá – hangsúlyozta a társaság. A Szerencsejáték Zrt. megteszi a szükséges jogi lépéseket, egyben felhívja a játékosok figyelmét, hogy bankkártya-adatokat soha, semmilyen körülmények között ne adjanak ki anélkül, hogy meggyőződnének az adott weboldal hitelességéről és az üzemeltető kilétéről.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szabó a Deutsche Telekomhoz igazolt

szo aug 27 , 2022
ShareTweetPinShareSzabó Melinda kereskedelmi vezérigazgató-helyettes 2022. szeptember 15-től a Deutsche Telekom Csoportnál folytatja karrierjét Senior Vice President pozícióban. A Deutsche Telekom vezetősége az európai tagvállalatok b2c szegmensének növekedéséért felelős pozícióval bízta meg Szabót, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettesét. A kinevezés 2022. szeptember 15-től hatályos. „Megtisztelőnek érzem a nemzetközi kinevezést és nagy […]
Szabó Melinda

És még ez is...