Megújította MPS megoldásait a Xerox

A Xerox új megoldásokkal bővítette a menedzselt nyomtatási szolgáltatását (MPS). A Xerox CompleteView Pro-val olyan web-alapú dashboardok készíthetőek, amelyeken keresztül a felhasználók megvizsgálhatják, hogy számukra milyen dokumentumkezelési környezet lenne a legoptimálisabb. A tetszés szerint beállítható, informatív táblák pontos statisztikát nyújtanak többek közt az eszközök teljes fenntartási költségeiről (TCO), a berendezések produktivitásáról és fenntarthatósági mutatóiról. A már meglévő nyomtatási környezet vizsgálható felül a Xerox Production Assessment Services-szel. A Xerox Print Security Audit Service folyamatosan figyeli a nyomtatásra vonatkozó előírások betartását, és ennek során azonosítja a problémákat, illetve megoldásokat javasol azok kezelésére. A Xerox Print Server Management Service felszabadítja a vállalati it-kapacitásokat és összehangolja a nyomtató berendezéseket, a nyomtatnivalókat és a meghajtókat.
A Xerox Mobile Print Solution, amelynek révén a felhasználók biztonságosan nyomtathatnak asztali gépről, laptopról, táblagépről, illetve más mobil eszközökről. Az alkalmazás GPS és térkép használatával meghatározza a közelben lévő nyilvános nyomtatóhelyeket, és adott esetben a dokumentumokat előkészíti a felhőből való nyomtatásra. Kiegészítő szolgáltatás a Secure Card Reader és a Follow You Print megoldás, valamint a weblapnyomtatás, illetve a média kiválasztás is. A Xerox Content Management Services segítségével pedig a cégek egyszerűsíthetik, automatizálhatják a munkafolyamataikat, és ezzel párhuzamosan a papírfelhasználásukat is csökkenthetik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Digitalizál a Vagyonkezelő

sze dec 11 , 2013
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. hozzávetőlegesen 19,6 millió oldalnyi vagyonelemekhez kapcsolódó digitalizált iratanyag priorizálását, majd intelligens, kereshető adatokkal, metaadatokkal való kiegészítését végzi el, az érintett dokumentumokban történő kereshetőség minőségének javítása, korszerű elektronikus szolgáltatások nyújtása és keresés átfutási idejének csökkentése céljából. Az Európai Unió által támogatott fejlesztés segítségével integrált, multidimenzionális keresési lehetőség […]