Megjelent az AIDA64 5.60

aida64A FinalWire frissítette az AIDA64 rendszer-információs szoftver pc-s kiadásait. Az új, 5.60-as verzió teljes mértékben támogatja a Windows 10 első nagy frissítését, a novemberben megjelent Threshold 2-t, és előzetes támogatást nyújt a jövőre várható AMD Zen processzorokhoz. A cég ezen felül továbbfejlesztette a háttértárolók “egészségi” állapotának kijelzését is. Az új változat a Háttértár/SMART oldalon az SSD-k és NVMe meghajtók esetében megjeleníti az eszköz hátralévő élettartamát, összesített működési idejét és az összes írt adatmennyiséget is.

A windowsos pc-ken futó AIDA64 programcsalád három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A leltár- és hardverdiagnosztikai funkciókkal is rendelkező csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a hardveres szakembereket megcélzó AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál több szolgáltatást kínál. A mai nappal az összes kiadás frissült az 5.60-as verzióra. Az asztali kiadás mellett a fejlesztők folyamatos frissítik az AIDA64 okostelefonos kiadásait is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Svédországban a karácsonyi ajándékokat robot csomagolja... ma még az embereknek

sze dec 9 , 2015
Az advent heteiben YuMi, az ABB együttműködő kétkarú robotja gyakran feltűnik majd a svéd televízióban. A Media Markt YuMit választotta karácsonyi kampánya reklámarcának, hogy felkeltse a vásárlói figyelmét. Karácsony előtt több olyan reklámfilmet is műsorra tűznek, amelyekben YuMi karácsonyi ajándékokat fog csomagolni. A filmszereplésen túl, YuMi Karácsony előtt a svédországi […]