Helly Hansen: jutalom a szabadban töltött időért

Helly HansenA sport- és szabadidőruha-gyártó Helly Hansen legújabb alkalmazása, a Gone On My Catwalk, megjutalmazza a használókat, ha nem a számítógépük előtt ülnek, hanem kimozdulnak a szabadba. A Gone On My Catwalk alkalmazás folyamatosan figyeli, hogy használója mennyi időt tölt a szabad ég alatt, és ennek megfelelően jutalmazza geocache ajándékokkal és egyéb ösztönzőkkel.

A Helly Hansen zsűrije minden héten kiválasztja a legjobb szabadtéri „kifutón” készült fényképeket és megjutalmazza készítőjét. A márka további díjai között Észak-Amerika, az Egyesült Királyság, Skandinávia és Európa különböző pontjain elrejtett geocache-el ellátott ajándékokat találhatunk, de lesznek olyanok is, amiket húsz szabadban töltött órával lehet kiérdemelni. Miután sikerült teljesíteni a húsz órás mérföldkövet, az alkalmazás tovább rögzíti a természetben eltöltött órákat és előre beállított időközönként lelkesítő üzeneteket küld használója számára. A Gone On My Catwalk alkalmazás letölthető az Apple Itunes és az Andriod Play webáruházakból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Osztalékot fizet a Crnogorski Telekom

csü jún 5 , 2014
A Magyar Telekom bejelentette, hogy leányvállalata, a Crnogorski Telekom A.D. Podgorica közgyűlést tartott, melyen a 2013. üzleti év után 21,5 millió euró (a 2014. május 27-i 303,51 HUF/EUR árfolyamon számolva mintegy 6,5 milliárd forint) összegű osztalék kifizetéséről határozott. Tavaly -a montenegrói számviteli szabályok szerint- a Crnogorski Telekom éves eredménye 18,8 […]
dollár

És még ez is...