Itt az Open Enterprise Server 2015

Hargitai-ZsoltA Micro Focus International plc piacra dobta az Open Enterprise Server 2015 szerverszoftvert. A megoldás a Novell NetWare szolgáltatásaira és technológiáira építkezve kínál vállalati szintű hálózati, nyomtatási és fájlszolgáltatást a szervezetek számára SUSE Linux Enterprise Server rendszer alatt. A friss kiadás fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottak a protokollok biztonságának javítására, illetve a funkciók bővítésére. Az Open Enteprise Server 2015 emellett az NSS fájlszerverben is több újítást tartalmaz, és minden eddiginél rugalmasabb nyomtatást kínál.

„Mintegy harminc éve a Novell volt az első vállalat, amely igazán átfogó hálózati szolgáltatást tudott biztosítani. Open Enterprise Server megoldásunkkal ezt a hagyományt kívánjuk folytatni, és a legújabb SUSE Linux Enteprise Server platformon tesszük elérhetővé a NetWare bevált szolgáltatásait. Ezeket olyan naprakész funkciókkal is kiegészítjük, mint például az iPrint, amely lehetővé teszi, hogy a vállalati alkalmazottak a mobileszközeikről is közvetlenül, egyszerűen kinyomtathassák dokumentumaikat” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

InternetKon: rezsicsökkentésre tesz javaslatot Dutsch

hét okt 5 , 2015
Az internethasználat áfájának 27 százalékról 18 százalékra történő csökkentésére tervez  javaslatot tenni egyebek közt Deutsch Tamás az internetről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) eredményei alapján. Az InternetKon előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt. Deutsch elmondta: mivel az emberek a nemzeti konzultáción támogatták az adócsökkentést, […]

Friss, ropogós